Inzetbaarheidsadvisering Organisatie of Team

Lef! werkt …. aan
inzetbaarheid

Inzetbaarheidsadvies op organisatie- en teamniveau heeft als doel ervoor te zorgen dat medewerkers optimaal kunnen presteren, betrokken blijven bij hun werk en werkplezier ervaren. Allerlei factoren kunnen hierop van invloed zijn; bijvoorbeeld werkdruk, hoog verloop, bedrijfseconomische redenen, een veranderende of groeiende organisatie.

Werkwijze

Door middel van gesprekken met directie, MT of een team gaan we samen kijken waar de hulpvraag is, wat het doel van onze dienstverlening moet en kan zijn en hoe u hier als organisatie of team ook na ons vertrek mee verder kunt werken.

We beginnen eigenlijk altijd met een uitgebreidere inventarisatie van de vraag en analyse van de organisatie. Begrip voor de bedrijfscultuur, doelen, missie en strategie helpen ons om maatwerk te kunnen leveren. Ook identificeren we eventuele uitdagingen die van invloed zijn op inzetbaarheid en werkplezier, zoals een hoog verloop, management- wisselingen en medewerkerstevredenheid. We betrekken uiteraard belangrijke belanghebbenden, zoals teamleiders, HR-professionals en medewerkers, bij het proces. Hun inzichten zijn essentieel om een effectief inzetbaarheidsplan te ontwikkelen.

Onderwerpen die verder aan de orde kunnen komen zijn o.a.:
  • Organisatiedoelen
  • Talentmanagement
  • Flexibiliteit en welzijn
  • Personeelsbeleid en loopbaanplanning
  • Communicatie

Het inzetbaarheidsadvies op organisatie- en teamniveau wordt aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van de organisatie. Het is een investering in de toekomstige succesvolle werking van de organisatie en het welzijn van de medewerkers.

Een aanvullende training behoort ook tot de mogelijkheden

Wat anderen zeggen

Maatwerk + Korte lijnen

“De arbeidsdeskundigen van Lef! werkt kijken naar wat er nodig is in het dossier, denken buiten de gebaande paden en leveren maatwerk.

Er zijn korte lijnen, zowel met ons als met de bedrijfsarts. Ook nemen ze de medewerker goed mee in het proces.”

Kosten

Maatwerk. Na kennismaking en inventarisatie krijgt u een offerte van ons.

Na akkoord kunnen we van start!

Heeft u interesse en wilt u meer informatie?

Mail of bel ons!