Lef! werkt …. aan
inzetbaarheid

Lef! werkt biedt trainingen op het gebied van verzuim en inzetbaarheid, zowel voor HR professionals als voor leidinggevenden. Wij bieden een dynamisch en interactief trainings-programma dat is ontworpen om te ondersteunen bij het effectief beheren van personeels-verzuim en het maximaliseren van de inzetbaarheid van medewerkers. Een training biedt praktische kennis over de Wet Verbetering Poortwachter, Inzetbaarheid en het Huis van Werkvermogen, met bijbehorende thema’s, terwijl het tegelijkertijd de focus legt op het bevorderen van een gezonde werkcultuur en effectieve communicatie.

Door middel van kennisoverdracht, groepsdiscussies en praktijkgerichte voorbeelden en oefeningen worden de deelnemers in een aantal dagdelen inhoudelijk geïnspireerd en uitgedaagd en biedt de training de deelnemers de mogelijkheid om te netwerken, best practices uit te wisselen en waardevolle inzichten op te doen die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse werkzaamheden. Specifieke aandacht wordt besteed aan unieke uitdagingen en vereisten zoals het omgaan met stress, burn-outpreventie, en het bevorderen van een gezonde werk-privébalans.

De training wordt geleid door ervaren professionals

van Lef! werkt, met veel ervaring op het gebied van HR en diverse andere vakgebieden. Na afloop van de training zullen de deelnemers meer inzicht en kennis hebben over het belang van inzetbaarheid, de relatie met verzuim en mobiliteit, wat resulteert in een frisse blik op werkplezier, inzetbaarheid en verzuim.

Wat anderen zeggen

Maatwerk + Korte lijnen

“De arbeidsdeskundigen van Lef! werkt kijken naar wat er nodig is in het dossier, denken buiten de gebaande paden en leveren maatwerk.

Er zijn korte lijnen, zowel met ons als met de bedrijfsarts. Ook nemen ze de medewerker goed mee in het proces.”

Aanmelding en kosten

Bent u geïnteresseerd in een training, in-company of op een locatie elders, neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om de wensen en behoeftes in kaart te brengen, zodat wij daar op aan kunnen sluiten en een maatwerk-offerte kunnen maken.

Wij hanteren een maximum van 12 deelnemers voor een training.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie?

Mail of bel ons!

Ook interessant: