De oorsprong
van Lef! werkt …. aan
Inzetbaarheid

Door onze jarenlange ervaring binnen het ziekteverzuim merken we dat er veel partijen betrokken zijn bij verzuim en re-integratie; bedrijfsartsen, casemanagers, inzetbaarheids- coaches, arbeidsdeskundigen, coaches, re-integratiebegeleiders en dan worden er vast nog een aantal vergeten. Iedereen heeft hierin zijn eigen visie en soms ook eigen belang.

Dat maakt het voor zowel werkgever als medewerker onoverzichtelijk en warrig, met als gevolg dat er niet altijd de goede keuzes gemaakt worden. Het lijkt ook wel of het binnen de re-integratie vooral gaat over het voorkomen van een loonsanctie. Dit terwijl de Wet Verbetering Poortwachter destijds bedoeld was om de samenwerking tussen werkgever en medewerker bij het werken aan inzetbaarheid te vergroten.

Vanuit Lef! werkt hebben we gedacht; wat als we het oorspronkelijke uitgangspunt van gezamenlijk werken aan inzetbaarheid weer eens centraal stellen? Dan is het helemaal niet logisch om diensten bij verschillende partijen af te nemen


Dit is voor ons de belangrijkste reden om Lef! werkt te verbreden en de diensten die we al hadden samen te voegen tot integrale dienstverlening ten aanzien van verzuim en inzetbaarheid. Met als resultaat: één visie, één geluid en één doel

En dat is de medewerker te ondersteunen in het nemen van zijn eigen regie op zijn eigen loopbaan.

Dit kan vanuit verzuim, maar nog liever vanuit het behouden van inzetbaarheid

Dat doen we gericht op de mens en organisatie, soms een beetje buiten de kaders wanneer dit een beter resultaat geeft.

Wij kijken vooral naar mogelijkheden en geloven dat snelle begeleiding leidt tot het behoud van inzetbaarheid. Dat doen we op individueel niveau, teamniveau en organisatieniveau. Omdat iedereen verantwoordelijk is voor het resultaat.

Daarom onze naam:
Lef! werkt …. aan inzetbaarheid.

Namens Team Lef!
Dirk Odolphy, oktober 2023

Ons Team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven Adviseurs Duurzame inzetbaarheid, Loopbaancoaches, Re-integratiespecialisten en Arbeidsdeskundigen.

Oplossingen!

Oplossingen ontstaan vanuit verbinding.

Esther Geerlings

Manager Commerciële Binnendienst & Administratie

Veerkracht!

Waar een deur sluit…
gaat een andere open.

Niek Zantingh

Registerarbeidsdeskundige

Beweeg!

Blijf in beweging, dat houdt je mentaal en fysiek in conditie!

Peter Kuiper

Arbeidsdeskundige

Oplossingen!

Oplossingen ontstaan vanuit verbinding.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie?

Mail of bel ons!

Ook interessant: